Företaget

Assistans AB Blåsippan

Personlig assistans

Ett litet familjeföretag med fokus på assistans åt dig med förvärvad hjärnskada

Verksamhet:

Assistans AB Blåsippan grundades 1994 och har för närvarande ca: 9 årsanställda fördelat på ca: 20 tjänster. Företaget är verksamt i mellanskåne och har just nu plats för fler brukare. Men vi har satt upp en begränsning till maximalt 10 brukare som vi för att kunna behålla den nära kontakt till brukarna som vi eftersträvar.

Vi välkomnar alla kunder som är i behov av assistans men framhäver att vi framförallt har vårt kunskapsområde inom förvärvade hjärnskador.

Assistans AB Blåsippan är godkänt av Socialstyrelsen.

 

Ägare och Styrelse:

Assistans AB Blåsippan bedrivs som aktiebolag med organisationsnummer: 556493-6580.

Anders Jönsson är VD och arbetar deltid tillsammans med Tomas Jönsson.

Företaget ägs sedan 2012 av Eva Jönsson, Anders Jönsson och Tomas Jönsson sedan Ingvar Jönsson pensionerade sig.

I styrelsen sitter Eva Jönsson som ordförande och övriga medlemmar är Ingrid Jönsson, Jan Ohlsson, Anders Jönsson och Tomas Jönsson.

 

Historik

Assistans AB Blåsippan grundades 1994 av Ingvar Jönsson då en familjemedlem som drabbats av en förvärvad hjärnskada nu fick behov av personlig assistans. Genom sitt engagemang i föreningen Hjärnkraft stötte Ingvar på anhöriga och skadade i samma sits som dem. Några behövde hjälp med hur de skulle lösa sin personliga assistans vilket gjorde att företaget utökades med fler arbetslag kring de nya brukarna.

2012 tog hans barn över företaget men med samma förhållningssätt att företaget skulle vara ett litet företag med nära kontakt med sina brukare och anställda och att fokus skulle vara på brukare med förvärvade hjärnskador.

Assistans AB Blåsippan

Västergatan 7

241 31 Eslöv

0413-12214

 

anders@assistansblasippan.se

tomas@assistansblasippan.se

Assistans AB Blåsippan Västergatan 7 241 31 Eslöv 0413-12214 Org.nr: 556493-6580